Rapido
Rapido Blast chiller/frys. 200/170kg, 20 GN 2/1 110555

Rapido Blast chiller/frys. 200/170kg, 20 GN 2/1 eller 600x400mm, Touchpanel. Inbyggd kompressor.

  • Egenskaper
  • Specifikationer
  • Dokument
  • SoloMio låter användaren spara sina favoritfunktioner, för omedelbar åtkomst.

  • Högupplöst touchskärm (översatt till 30 språk) - Panel anpassad för färgblinda.

  • Arbetstemperatur från +90°C till +3°C i kylläge eller till -41°C i frysläge.

  • Blast Chilling program: 200 kg från +90°C till + 3°C på mindre än 90 minuter.

  • Kylningsprogram (+10°C to -41°C)med automatiska förinställda program
    - Mjuk kylning kylningscykler (perfekt för grönsaker och delikatesser)
    - Hård kylning (idealisk för kött)

  • X-Freeze program (+10°C till -41°C): perfekt för snabbfrysning av alla sorters råvaror.

  • LiteHot-program(-18 till + 40°C).

  • 100+ automatisk program som kan specialanpassas.

  • Specialprogram:
    - Cruise-kylning (sätter automatiskt parametrarna för snabbaste och bästa kylningen, fungerar med termometer)
    - Snabbtining
    - Sushi&Sashimi (anisakis-fri mat)
    - Sous-vide
    - Glass

  • Turbokylning: kylaggregatet arbetar kontinuerligt vid önskad temperatur; perfekt för kontinuerlig produktion.

  • 1000 program med upp till 16 steg som kan programmeras fritt.

  • Hantera flera nedkylningar samtidigt med MultiTimer.

  • AirFlow luftdistributionssystem för maximal prestanda med jämn tillagning och temperaturkontroll. Detta tack vare en speciell utformning av ugnsutrymmet, fläkten med variabel hastighet och ventilation.

  • Kärntermometer med 6 mätpunkter för maximal precision och matsäkerhet (tillval).

  • 3-punkter multisensor kärntemometer för hög precision.

  • Animerade bilder som ett stöd vid drift.

  • Estimering av återstående tid för kylning med kärntermometer (ARTE 2.0)

  • Anpassad förkylningsfunktion.

  • Automatisk och manuell avfrostning och torkning.

  • Anpassa gränssnittet så att det passar dig.

  • Calendar där användaren kan planera det dagliga arbetet och få personliga påminnelser för varje uppgift.

  • USB-port för möjlighet att ladda ned HACCP-data, program och inställningar.

  • Förberedd för Connectivity (extra tillbehör.)

  • Handbok och utbildningsmaterial via QR-kod skannas med mobilen.

  • Automatisk visning av konsumtionen i slutet av programmet.

  • Prestanda garanterad vid omgivningstemperatur +43°C (Klimatklass 5).

  • Centralkyla (tillval)

  • Inbyggd kylenhet.

  • Hygieniskt ugnsutrymme utan skarvar och med rundade hörn för högsta hygienstandard.

  • Köldmedium R452a

  • Magnetventil.

  • Rostskyddad förångare.

  • Helt konstruerad i 304 AISI rostfritt stål.

  • Motorer och fläkt vattentäta IP23.

  • Ledat fläktgaller för åtkomst till evaporatorn för rengöring.

  • Löstagbar magnetlist med hygienisk utformning.

  • Automatiskt uppvärmd dörrkam.

Elektricitet
  • Spänning: 380-415 V/3N ph/50 Hz
  • Effekt, max: 11.1 kW
  • Circuit breaker required
  • Effekt värmeelement: 5.85 kW
Installation
  • Clearance: 5 cm on sides and back.
  • Please see and follow detailed installation instructions provided with the unit
Kapacitet
  • Max kapacitet: 200 kg
  • Typ av kantiner 600x400;GN 2/1
Hållbarhetsdata
  • Köldmedium typ: R452A
  • GWP Index: 2141
  • Kyleffekt: 12650 W
  • Köldmedia mängd: 3000 g
  • Energikonsumtion, cykel (chilling): 0.072 kWh/kg
  • Energikonsumtion, cykel (freezing): 0.2387 kWh/kg
  • Vattenförbrukning: 1077 lt/hr
Vatten
  • Dimension avloppsanslutning 3/4"
  • Tryck, bar min/max: 2.5
Kyldata
  • Built-in Compressor and Refrigeration Unit
  • Kyleffekt vid förångningstemperatur: -20 °C
  • [NOT TRANSLATED] Water
Viktig information
  • Gångjärn: Höger sida
  • Yttermått, bredd 1400 mm
  • Yttermått, djup 1206 mm
  • Yttermått, höjd 2470 mm
  • Nettovikt: 605 kg
  • Fraktvikt: 635 kg
  • Fraktvolym: 5.27 m³
Produktinformation (EU 2015/1095)
  • Chilling Cykel, Tid (+65°C till +10°C): 86 min
  • Kapacitet (chilling): 200 kg
  • Freezing Cykel, Tid (+65°C till -18°C): 270 min
  • Max kapacitet (freezing): 170 kg
  • Test performed in a test room at 30°C to chill/ freeze (+10°C/-18°C) a full load of 40mm deep trays filled with mashed potatoes evenly distributed up to a height of 35 mm at starting temperature between 65° and 80°C within 120/270min.
CAD Drawings
(173,99 KB)
Produktdatablad
BIM/Revit
(1,08 MB)

Din browser är för gammal!

Uppdatera din browser för att se denna websida korrekt. Uppdatera min browser nu

×

Loading...
Jämför produkter (0/4)