Rapido Blast chiller/frys. 100/70kg, 10 GN 2/1 eller 600x400mm (29st med 30mm delning), Touchpanel. Inbyggd kompressor.
- Egenskaper
- Specifikationer
- Dokument
-
SoloMio låter användaren spara sina favoritfunktioner, för omedelbar åtkomst.
-
Högupplöst touchskärm (översatt till 30 språk) - Panel anpassad för färgblinda.
-
Kylningsprogram: 100 kg från +90 ºC ned till +3 ºC på mindre än 90 minuter.
-
Frysningsprogram: 70 kg från 90 ºC ned till -18 ºC på mindre än fyra timmar.
-
Kylningsprogram (+10°C to -41°C)med automatiska förinställda program
- Mjuk kylning kylningscykler (perfekt för grönsaker och delikatesser)
- Hård kylning (idealisk för kött) -
X-Freeze program (+10°C till -41°C): perfekt för snabbfrysning av alla sorters råvaror.
-
LiteHot-program(-18 till + 40°C).
-
100+ automatisk program som kan specialanpassas.
-
Turbokylning: kylaggregatet arbetar kontinuerligt vid önskad temperatur; perfekt för kontinuerlig produktion.
-
Specialprogram: Cruise-kylning, jäsning, kalljäsning, snabbtining, sushi&sashimi, kylning, sous-vide, glass, yoghurt, choklad.
-
1000 program med upp till 16 steg som kan programmeras fritt.
-
Hantera flera nedkylningar samtidigt med MultiTimer.
-
AirFlow luftdistributionssystem för maximal prestanda med jämn tillagning och temperaturkontroll. Detta tack vare en speciell utformning av ugnsutrymmet, fläkten med variabel hastighet och ventilation.
-
Fläkt med variabel hastighet och motorbroms (7 hastighetsnivåer)
-
Kärntermometer med 6 mätpunkter för maximal precision och matsäkerhet (tillval).
-
3-punkter multisensor kärntemometer för hög precision.
-
Animerade bilder som ett stöd vid drift.
-
Estimering av återstående tid för kylning med kärntermometer (ARTE 2.0)
-
Anpassningsbara förkylnings- och föruppvärmningsfunktioner.
-
Automatisk och manuell avfrostning och torkning.
-
Anpassa gränssnittet så att det passar dig.
-
Calendar där användaren kan planera det dagliga arbetet och få personliga påminnelser för varje uppgift.
-
USB-port för möjlighet att ladda ned HACCP-data, program och inställningar.
-
Förberedd för Connectivity (extra tillbehör.)
-
Handbok och utbildningsmaterial via QR-kod skannas med mobilen.
-
Automatisk visning av konsumtionen i slutet av programmet.
-
Justerbara gejderstegar för multianvändning.
-
Prestanda garanterad vid omgivningstemperatur +43°C (Klimatklass 5).
-
Inbyggd kylenhet.
-
Hygieniskt ugnsutrymme utan skarvar och med rundade hörn för högsta hygienstandard.
-
Köldmedium R452a
-
Magnetventil.
-
Rostskyddad förångare.
-
Helt konstruerad i 304 AISI rostfritt stål.
-
Motorer och fläkt kapslingsklass IP54.
-
Ledat fläktgaller för åtkomst till evaporatorn för rengöring.
-
Löstagbar magnetlist med hygienisk utformning.
-
Dörrstoppsanordning som bibehåller rätt luftcirkulation.
-
Automatiskt uppvärmd dörrkam.
-
Kondensvatten kan pumpas till avlopp eller i en uppsamlingsbehållare.
Elektricitet
- Spänning: 380-415 V/3N ph/50 Hz
- Effekt, max: 5.5 kW
- Effekt värmeelement: 1.9 kW
-
E' richiesto interruttore differenziale magnetotermico opportunamente
dimensionato.
Installation
- Spazio libero: 5 cm ai lati e sul retro
- Si raccomanda di seguire scrupolosamente le istruzioni fornite con l'apparecchiatura.
Kapacitet
- Max kapacitet: 100 kg
- Typ av kantiner 600x400;600x800;GN 2/1;Glass
Hållbarhetsdata
- Köldmedium typ: R452A
- GWP Index: 2141
- Kyleffekt: 6790 W
- Köldmedia mängd: 3000 g
- Energikonsumtion, cykel (chilling): 0.0708 kWh/kg
- Energikonsumtion, cykel (freezing): 0.2016 kWh/kg
- Vattenförbrukning: 0 lt/hr
Vatten
- Dimension avloppsanslutning 1"1/2
- Tryck, bar min/max: 0
Kyldata
- Compressore e unità refrigerante incorporati
- Kyleffekt vid förångningstemperatur: -20 °C
- [NOT TRANSLATED] luft
Viktig information
- Gångjärn: vänster
- Yttermått, bredd 1250 mm
- Yttermått, djup 1092 mm
- Yttermått, höjd 1730 mm
- Nettovikt: 320 kg
- Fraktvikt: 327 kg
- Fraktvolym: 2.92 m³
Produktinformation (EU 2015/1095)
- Chilling Cykel, Tid (+65°C till +10°C): 95 min
- Kapacitet (chilling): 100 kg
- Freezing Cykel, Tid (+65°C till -18°C): 247 min
- Max kapacitet (freezing): 70 kg
-
Test eseguito in una sala prove a 30°C per raffreddare/congelare (+ 10°C / -18°C) un pieno carico
di teglie da 40 mm riempite con purè di patate distribuito uniformemente fino a 35 mm, alla temperatura iniziale tra I 65° e gli 80°C entro 120/270min.