KYLUTRUSTNING

 

KYLFÖRVARING

Kylsortimentet erbjuder ett fantastiskt och omfattande sortiment för att bemöta problematiken kring förvaring och bevarande av mat.

ZANUSSI Professionals kyllösningar erbjuder ettsortiment anpassat för var kunds behov genom högkvalitativa komponenter och material, total matsäkerhet, hög energieffektivitet som ger en snabb återbetalningstid på investeringen: kvalitet och pålitlighet till ett konkurrenskraftigt pris!

  • Kylskåp
  • Kylbänkar
  • Blast Chillers
  • Kylrum
  • Ismaskiner
Blast-Chiller Zanussi Professional

En ljus framtid för din mat med Zanussis kyl- och frysskåp

Diamond Zanussi Professional

KYLSKÅP

De helt nya Zanussi Professional kyl- och frysskåp är framtagna för att förvara mat färskare under en längre tid, göra rengöringen snabbare, bevarande av miljön och effektivare hantering av kostnader.

Zanussi NPT Active och NAU Maxi kan visa upp en rad effektiva och innovativa professionella detaljer:

Kapacitet. 50 liter större nettovolym jämfört med ett motsvarande liknande skåp. Den större volymen är möjlig tack vare placeringen av kompressorn och den gömda förångaren.

Rengörbarhet. Ergonomiskt designade gejdrar, stöd, galler och rundade hörn för enkel och säker rengöring.

Temperaturjämnhet. Den nya vertikala och horisontella luftcirkulationen garanterar bäst temperaturjämnhet och garanterar således utmärkt förvaring av maten.

EN PERFEKT BALANS AV KVALITET OCH PRIS

Flexibility Zanussi Professional Counters

KYLBÄNKAR

ZANUSSI Professionals kylbänkar integrerar kylförvaringen med beredning av maten genom att optimera ytor och på så sätt öka flexibiliteten i köket.

Båda kyl- och frysbänkar finns i flera breddmått med ett stort antal kombinationer av dörrar, draglådor och bänkskivor.

GARANTIERAD SÄKERHET

NoBacteria Zanussi Professional Refrigeration

BLAST CHILLERS

ZANUSSI Professionals Blast Chillers och Blast Chiller/Freezers är en självklar del av alla moderna kök, där matkvalitet och matsäkerhet, inget svinn och effektiviserade processer i köket är ledord.

Baserat på antalet måltider som dagligen serveras, erbjuder ZANUSSI Professional Blast Chillers skräddarsydda lösningar för varje kök genom att optimera ytor och spara tid utan att kompromissa med matkvaliteten. För in maten i Blast Chillern, välj en nedkylnings- eller infrysningscykel och sedan tryck ”Start”.

ZANUSSI Professional Blast Chillers kan integreras med ZANUSSI Professionals Crosswise ugnar och det anpassade Roll-in kylskåpet som delar samma kringutrustning och vagnar.

iskubsmaskiner och flingmaskiner

check mark Zanussi Professional

ISMASKINER

ZANUSSI Professionals ismaskiner kompletterar kylförvaringssortimentet till segmentet för barer, pubar, hotell, fast food-kedjor och restauranger med både iskubsmaskiner och flingmaskiner.

Anpassade lösningar är tillgängliga till både små och stora anläggningar, valet av maskin bedöms i förhällande till produktion av is per dag i relation till ytbehov.

monteras och installeras direkt på plats

more space Zanussi Professional

KYLRUM

ZANUSSI Professionals kylrum anpassas efter storlek på den tillgängliga ytan i köket tack vare den kompletta lösningen som levereras in ett enda paket och monteras och installeras direkt på plats.

Mini-kylrumssortimentet täcker de flesta lösningar och erbjuder samtidigt stor möjlighet att skräddarsy konfiguration, lay-ou och uppgradering av själva kylrummet.

Kontakta oss

Filtrera (148 Produkter)

Kategori
148 Produkter Återställ