KYLUTRUSTNING

 

ZANUSSI PROFESSIONAL KYLA

Det är en förutsättning i köket och alltid kunna räkna med att använda fräscha råvaror, som förvaras enligt bästa möjliga förutsättningar för att bibehålla sina egenskaper.

Med Zanussi Professionals breda sortiment av kylprodukter finns flera möjliga lösningar till hur man bevarar mat. Kylprodukterna tillfredsställer även de hårdaste krav på kvalitet, matsäkerhet, prestanda och energiförbrukning. Hitta här produkten som passar dina behov bäst.

HEMLIGHETEN LIGGER I SNABBHETEN

icona_def_tachimetro

BLAST CHILLERS

FÄRRE BAKTERIER, BÄTTRE FÖRVARING

Blast Chillers hjälper den professionella användaren att organisera sitt arbetsflöde i köket och samtidigt säkra verksamheten för kundernas hälsa genom att kyla ned maten på rätt sätt.
Tack vare sin innovativa teknologi, tillåter Rapido Blast Chiller, användaren att bevara matens näringsämnen, smaker, texturer och utseende. Genom detta kan man organisera arbetet i köket bättre och spara energi, arbetstid och matavfall.

Rapido Blast Chiller är en investering som betalar av sig på egen hand.

MER PRECISION
Tack vare en algoritm beräknar Rapido Blast Chiller med stor precision den tid som behövs för att kyla ned maten

MER INTUITIV
Med sitt nya Touch-screen interface är maskinen mycket lättare att använda. Den guidar fram användaren och föreslår ett mer optimerat arbetsflöde

MER MÅNGSIDIGHET
Nya specialistprogram gör det lättare att uppnå perfekta resultat med även mer avancerade processer

MER IDENTITET
Designad och utvecklad av professionella användare för professionella användare

MER UPPKOPPLAT
Rapido Blast Chiller går att koppla upp mot nätverk där man kan övervaka aktiviteterna på distans samt ladda ned HACCP-data

Rapido-chill-110547
grafica-connettivita-Zanussi Professional

Connectivity
& Match-funktion

Håll koll på din Blast/Chiller i realtid från vilken smartanordning eller dator som helst tack vare Zanussi Professional Connectivity-tjänsterna.

En ljus framtid för din mat med Zanussi Professional’s kyl- och frysskåp

Diamond Zanussi Professional

KYLSKÅP

De helt nya Zanussi Professional kyl- och frysskåp är framtagna för att förvara mat färskare under en längre tid, göra rengöringen snabbare, bevarande av miljön och effektivare hantering av kostnader.

Zanussi Professional NPT Active och NAU Maxi kan visa upp en rad effektiva och innovativa professionella detaljer:

Kapacitet. 50 liter större nettovolym jämfört med ett motsvarande liknande skåp. Den större volymen är möjlig tack vare placeringen av kompressorn och den gömda förångaren.

Rengörbarhet. Ergonomiskt designade gejdrar, stöd, galler och rundade hörn för enkel och säker rengöring.

Temperaturjämnhet. Den nya vertikala och horisontella luftcirkulationen garanterar bäst temperaturjämnhet och garanterar således utmärkt förvaring av maten.

refrigeration_png_2

EN PERFEKT BALANS AV KVALITET OCH PRIS

Flexibility Zanussi Professional Counters

KYLBÄNKAR

ZANUSSI Professionals kylbänkar integrerar kylförvaringen med beredning av maten genom att optimera ytor och på så sätt öka flexibiliteten i köket.

Båda kyl- och frysbänkar finns i flera breddmått med ett stort antal kombinationer av dörrar, draglådor och bänkskivor.

Zanussi Professional Counters NEW

iskubsmaskiner och flingmaskiner

check mark Zanussi Professional

ISMASKINER

ZANUSSI Professionals ismaskiner kompletterar kylförvaringssortimentet till segmentet för barer, pubar, hotell, fast food-kedjor och restauranger med både iskubsmaskiner och flingmaskiner.

Anpassade lösningar är tillgängliga till både små och stora anläggningar, valet av maskin bedöms i förhällande till produktion av is per dag i relation till ytbehov.

Flake Maker - Zanussi Professional

monteras och installeras direkt på plats

more space Zanussi Professional

KYLRUM

ZANUSSI Professionals kylrum anpassas efter storlek på den tillgängliga ytan i köket tack vare den kompletta lösningen som levereras in ett enda paket och monteras och installeras direkt på plats.

Mini-kylrumssortimentet täcker de flesta lösningar och erbjuder samtidigt stor möjlighet att skräddarsy konfiguration, lay-ou och uppgradering av själva kylrummet.

CELLA

Kontakta oss

Filtrera (111 Produkter)

Product line
Underkategori
111 Produkter Återställ