VARMKÖK

exceptionell modularitet

Zanussi Professional har funderat på prestanda, tillförlitlighet, soliditet. Tack vare den exceptionella modulariteten behöver du bara tänka på den konfiguration som bäst passar din kökside.

Zanussi Professional’s spisserier erbjuder ett sortiment av kraftfulla apparater för ditt kök, vilka möjliggör idealiskt anpassad arbetsmiljö och garanterar pålitlighet och utmärkt prestanda över tid, i enlighet med de striktaste säkerhetskrav.

Modular-Cooking-Zanussi-Professional

HITTA DIN RYTM OCH SKAPA I RÖRELSE

Zanussi Professional_lp3_sx-rev-ombra

EASY COOKINGPRO

Easy CookingPRO är ett mobilt kök som uppfyller alla dina krav från frukost till middag genom att anpassa sig till dina behov och ditt sätt att tillaga mat. Ger dig flera funktioner i kombination, allt beroende på din meny.  Alltid uppdaterad och perfekt.

Designen i Easy CookingPRO är en kombination av glaselement med LED-belysning. Belysningen slås på automatiskt då du börjar din tillagning tack vare funktionen Easy CookingPRO Match, medan den övre avskiljaren av glas gör det möjligt för dig att titta på kockens kreativitet i full fart.

91B2709_400x400

Det mobila köket
Easy CookingPRO

 • Förstärk din kreativitet med hjälp av olika funktioner
 • Induktionshällar, wokar och grillhällar ger dig möjlighet att anpassa ditt kök till olika tider på dagen, genom att lätt kunna flyttas från en plats till en annan.
91B2661-400x400-1

Kylda lådor

 • Ingredienser eller tillagade rätter finns nära till hands för att allt ska vara under kontroll – för att kunna servera mat non-stop.
 • Temperaturen kan ställas mellan 0 °C och + 10 °C, och varje låda kan regleras självständigt.
 • 37-Liters volym med plats för GN 1/1 och GN 2/4.
91B2916_400x400

Ventilationssystem

 • Luftfiltrering med låg ljudnivå som har en uppsamlingskapacitet på 95 %.
 • Det garanterar en bättre miljö
Zanusssi_LP3_Cliente_Legno2_400x400

Välj ditt utseende

 • Standardversionen finns tillgänglig i högkvalitativt rostfritt stål (AISI 304) men du kan välja mellan sex olika typer av finish – allt för att möta dina estetiska krav.
 • Ambra, Pearl, Agata, Opale, Quarzo, Onice
91B3113_griddles-400x400-1-scaled

Grillhällar

 • Perfekt tillagningsprestanda med non-stickytor, snabb temperaturåterhämtning och jämn tillagning tack vare vår induktionsteknik och den 11 mm tjocka tillagningsytan av aluminium och AISI 436 rostfritt stål.
ZAN_Wok_dx_400x400

Wok

 • Wokskål i glaskeramik – en 6 mm tjock wokpanneformad skål i glaskeramik (290 mm i diameter) både kraftfull och lätt att rengöra. Trefasversionen är perfekt för snabb tillagning i hög temperatur, tex. av grönsaker.
Flexibility Zanussi Professional Counters

EASY COOKING STATION

Easy Cooking Station: den mobila matlagningsstationen som tillåter dig att laga mat överallt!
Snabb och delikat mat kan lagas och serveras mitt framför kunden. Lätt att använda och utan matos.

ANTI-LUKTSYSTEM garanteras genom ett integrerat ventilationssystem som reducerar matos; med en fläkt (variabel hastighet) dras matoset bort och filtreras genom både ett labyrintfilter och sedan släpps ut i botten genom ett zeolitfilter.

Easy cooking station

EASY COOKING, ETT KOMPLETT MOBILT KÖK PÅ 1M²

Kontakta oss

Filtrera (112 Produkter)

Product line
112 Produkter Återställ