CINECITTÀ WORLD

Rom, Italien

CINECITTÀ WORLD RIKTAR FILMKAMERAN MOT ZANUSSI PROFESSIONAL

I juli 2014 öppnades CINECITTÀ WORLD, en nöjespark dedikerad till filmens värld. Denna otroliga nöjespark är ligger utanför Rom och är byggd inne i de legendariska Dino Studios som blev berömda som inspelningsplats för stora internationella filmproduktioner.
CINECITTÀ WORLD väljer Zanussi Professional, märket som symboliserar den italienska gastronomin, för att utrusta köken på fyra stycken temarestauranger.

Kunden följdes från början till slut av A.G.I. S.n.c. Caroletti och Elementi, auktoriserad Zanussi Professional återförsäljare i regionen, som vann upphandlingen tack vare deras pålitlighet, kvaliteten på produkterna och de orginella lösningarna som krävdes för projektet. Återförsäljaren, som har flera års erfarenhet i branschen, lyckades hitta en lösning som tilltalade kunden med ett centralkök och tre satellitkök, där främst återupphettning och uppläggning av maten sker.

A.G.I lyckades tillsammans med kunden hitta ett upplägg som passade verksamheten bäst, där maten kunde serveras kontinuerligt och snabbt utan att kompromissa med kvalitén. Ett innovativt projekt som till fullo har tillfredställt kundens behov, och förutom effektivitet och kvalitet har man strävat efter lösningar som sänker driftskostnader och samtidigt respekterar miljön.

I restaurangerna på Cinecittà World finns i princip hela sortimentet av Zanussi Professionals produkter: från serveringsdiskar, till varmköksserierna Evo900 och Evo700, till kombiugnarna Easy SteamPlus i kombination med EasyChill blast chillers, till disklösningar (från enklare underbänksdiskmaskinerna  till de mest komplexa tunneldiskmaskiner).

På restaurangen “Mezzogiorno al Fuoco” finns till och med en rotissoire från Molteni: en briljant förening av klassisk design och den i rostfritt stål i resten av köket som binder samman olika tidsepoker som gör atmosfären i lokalen lätt att känna igen.

Vad mer finns det att berätta? Smaklig måltid önskar Zanussi Professional!

Cinecittà World
Via di Castel Romano, 200
00128 Roma
www.cinecittaworld.it/en